ONLINE
Verkoop

koop een boek eenvoudig online voor het goede doel

Wij bieden ook boeken online aan via Boekwinkeltjes en Marktplaats. Het aanbod online verschilt met de winkel. Wij bieden online enkel boeken aan met een hogere waarde. Dit in verband met de online concurrentie en de verzendkosten.

Wanneer je een boek koopt bij Books 4 Life Groningen dan steun jij direct meerdere goede doelen. Wij ondersteunen Amnesty International, Oxfam en wisselende kleinschalige goede doelen. 

Boekwinkeltjes

Via Boekwinkeltjes kun je eenvoudig het gehele online aanbod van Books 4 Life Groningen bekijken. Heb je een boek gevonden die je graag wilt hebben, bestel dan het boek en dan zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk bij jouw thuis wordt bezorgd.

Marktplaats

Natuurlijk ons is online aanbod ook te vinden op Marktplaats. Heb je interesse in een boek, neem dan contact met ons op via het platform. Wij reageren dan zo snel mogelijk om te zorgen dat jij het boek in handen krijgt.

Voordelen online boeken kopen

Koop een boek in onze winkel

Bekijk ons gehele assortiment van duizenden boeken in onze winkel in het winkelcentrum Paddepoel, Dierenriemstraat 144 in Groningen. ( in de overdekte binnenstraat vlakbij de Xenos)
Wil je langskomen? Klik op de knop voor meer informatie.