Boeken doneren

DONEER EEN BOEK

Books 4 Life Groningen is tweedehands boekenwinkel en heeft geen winstoogmerk. Daardoor kunnen wij geen boeken inkopen en ook maken wij geen gebruik van subsidies. Wij zijn daarom volledig afhankelijk van donaties van boeken en financiële bijdrages. 

Help mee en steun meerdere goede doelen, zoals Amnesty International, Oxfam Novib en wisselende kleinschalige goede doelen.

Boeken donaties zijn altijd welkom

Om tweedehands boeken te kunnen verkopen voor het goede doel is Books 4 Life Groningen afhankelijk van donaties. Dus heb je mooie boeken die je wilt doneren, breng ze naar onze winkel! Maak daarvoor eerst online een afspraak via onderstaand formulier. Je krijgt een bevestiging wanneer je kunt langskomen. Vanwege corona is het niet de bedoeling dat je de winkel in komt, maar de boeken bij de deur afgeeft

Om tweedehands boeken te kunnen verkopen voor het goede doel is Books 4 Life Groningen afhankelijk van donaties. Dus heb je mooie boeken die je wilt doneren, breng ze naar onze winkel!

Helaas kunnen wij het volgende niet aannemen

  • Boeken in slechte staat
  • Tijdschriften (o.a. Readers Digest)
  • Afgeschreven bibliotheekboeken
  • Verouderde encyclopedieën, studie- en woordenboeken
  • Harlequins, Candelights
BOEKEN DONATIE
Vanaf woensdag 3 maart zijn wij op afspraak weer open van dinsdag t/m vrijdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur. Attentie! Vul dit formulier alleen in als je boeken komt brengen. Wil je nieuwe boeken uitzoeken maak dan apart een afspraak via groene reserveer knop boven aan deze pagina

Doneer een bedrag

Woon je niet in de buurt van Groningen of heb je geen boeken om te doneren, maar wil je wel helpen door middel van een financiële bijdrage?

De donatie komt ten goede aan het functioneren van Books 4 Life Groningen en/of een bijdrage aan onze goede doelen.
Voor meer informatie klik op onderstaande knop.