Boeken doneren

DONEER een BOEK

Books4Life Groningen is een tweedehands boekwinkel zonder winstoogmerk. Daardoor kunnen wij geen boeken inkopen en ook maken wij geen gebruik van subsidies. Wij zijn daarom volledig afhankelijk van donaties van boeken. Door dat te doen steunt u meerdere goede doelen, zoals Amnesty International, Oxfam Novib en wisselende kleinschalige goede doelen.

Boek donaties zijn zeer welkom, maar grote donaties wel eerst aanmelden

Om tweedehands boeken te kunnen verkopen voor het goede doel is Books 4 Life Groningen afhankelijk van donaties. Dus heb je mooie boeken die je wilt doneren, breng ze naar onze winkel! Maar heb je een grote donatie (meer dan 5 dozen) neem dan eerst contact met ons op via groningen@books4life.nl Dan zullen wij in overleg bepalen wanneer de donatie gebracht kan worden (dit vanwege beperkte ruimte in het magazijn) Ook verzoeken wij de donateurs om van te voren de boeken te selecteren op basis van de criteria hiernaast of hieronder ( voor bezoekers van de mobiele versie van de site. )   

Helaas kunnen wij het volgende niet aannemen

  • Boeken in slechte/vieze staat ( o.a schimmel)
  • Afgeschreven openbare  bibliotheekboeken

  • Encyclopedieën

  • Studieboeken ouder dan 5 jaar 

  • Tijdschriften, kleur- en puzzelboeken, cd’s, dvd’s en spelletjes 

Doneer een bedrag

Woon je niet in de buurt van Groningen of heb je geen boeken om te doneren, maar wil je wel helpen door middel van een financiële bijdrage?

De donatie komt ten goede aan het functioneren van Books 4 Life Groningen en/of een bijdrage aan onze goede doelen.
Voor meer informatie klik op onderstaande knop.