HELP MEE!

Maak een verschil

Maak een verschil door een boek te kopen of te doneren.
Ga je liever iets doen? Ga aan de slag als vrijwilliger of denk mee als bestuurslid.
IMG-20200418-WA0006

Help mee

... als vrijwilliger in onze winkel met de inzameling en verkoop van tweedehands boeken. Draai een vast dienst elke week of help mee bij evenementen. Ook andere posities zijn soms beschikbaar, zoals het beheren van onze social media.

top-view-photo-of-people-near-wooden-table-3183150

Denk mee

... in het bestuur van de winkel. Het bestuur heeft de dagelijkse leiding en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Denk je graag mee en vind je het leuk om samen aan een lange termijn visie te werken?

OnlineStore

Draag bij

... met een financiële bijdrage, waardoor Books 4 Life Groningen haar werk kan blijven uitvoeren. Alle donaties komen ten goede aan het functioneren van Books 4 Life en/of een bijdrage aan onze goede doelen.

pexels-photo-2765617

Doneer een boek

... in onze winkel in het Winkelcentrum Paddepoel of tijdens één van onze evenementen. Een hele doos of meerdere dozen mag natuurlijk ook. Als tweedehands boekenwinkel zonder winstoogmerk zijn wij volledig afhankelijk van donaties.

20200418_170608

Koop een boek

.... in onze winkel of online via Marktplaats en Boekwinkeltjes. Wij hebben een divers assortiment van laag geprijsde tweedehands boeken in allerlei genres voor jong en oud. Dus koop naar hartenlust boeken en steun tegelijkertijd het goede doel.