HELP MEE!

Maak een verschil door een boek te kopen of te doneren.
Liever iets doen? Ga aan de slag als vrijwilliger of denk mee als bestuurslid.

Help mee

... als vrijwilliger in onze winkel met de inzameling en verkoop van tweedehands boeken. Draai een vaste dienst elke week of help mee bij evenementen. Ook andere positie zijn soms beschikbaar.

Denk mee

... in het bestuur van de winkel. Het bestuur heeft de dagelijkse leiding en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Denk je graag mee en vind je het leuk om samen aan een lange termijn visie te werken?

Draag bij

... met een financiële bijdrage, waardoor Books 4 Life Groningen haar werk kan blijven uitvoeren. Alle donaties komen ten goede aan het functioneren van Books 4 Life en/of een bijdrage aan onze goede doelen.

Doneer een boek

... in onze winkel in het Winkelcentrum Paddepoel of tijdens één van onze evenementen. Een hele doos of meerdere dozen mag natuurlijk ook. Als tweedehands boekenwinkel zonder winstoogmerk zijn wij volledig afhankelijk van donaties.

Koop een boek

.... in onze winkel of online via Marktplaats en Boekwinkeltjes. Wij hebben een divers assortiment van laag geprijsde tweedehands boeken in allerlei genres voor jong en oud. Dus koop naar hartenlust boeken en steun tegelijkertijd het goede doel.