DONATIES 2019

IEDEREEN BEDANKT

Graag willen wij iedereen bedanken die zich heeft ingezet in 2019 voor Stichting Books 4 Life Groningen. Alle vrijwilligers, onze klanten en alle andere betrokkenen. Daarnaast zijn wij blij dat er weer vier nieuwe kleinschalige projecten zich hadden aangemeld aan wie wij een mooie bijdrage mochten leveren. Zo blijven wij de strijd aan gaan tegen armoede en stoppen wij niet om de mensenrehchet bevorderen van mensenrechten.


Namens het bestuur van Books 4 Life Groningen,
Bedankt!

SLEUTELVERDELING

De sleutelverdeling van het totaalbedrag is als volgt. 25% gaat naar Amnesty International en 25% gaat naar Oxfam Novib. Dit is vastgelegd in de statuten van Books 4 Life Nederland.

De overige 50% wordt verdeeld over vier kleinschalige goede doelen die elk jaar verschillen. Dit kunnen zowel binnenlandse als buitenlandse doelen zijn. De stichting moet wel in Nederland staan ingeschreven. 

De verschillende percentages zijn te verklaren door de stemmingsronde. Hierbij kunnen vrijwilligers, klanten en andere belanghebbende stemmen op hun voorkeur. De uitslag bepaalt of een doel een iets groter bedrag ontvangt voor het opgegeven project. Op deze manier proberen wij iedereen te betrekken bij het gehele proces.

Meer informatie over alle doelen kun je onderstaand vinden. 

Amnesty International
1 %
Stichting Vivir Juntos
1 %
Stichting Laat Ze Maar Lachen
1 %
Oxfam Novib
1 %
Stichting Adwuma Ye
1 %
Stichting Meraih Bintang
1 %

Totaal bedrag donaties over 2019

1